به گزارش خبرنگار مهر، بندر فریدونکنار از سال ۱۳۶۹به عنوان بندر به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و از سال ۱۳۷۶با اصلاحاتی در پایان سال ۱۳۸۱ ساخت اسکله ، موج شکنها و حوضچههای آن به اتمام رسید.
پس از بازدید رئیس جمهوری ازمازندران بندر فریدونکنار به عنوان مرز مجاز دریایی مورد تصویب قرار گرفت و در نیمه اول سال جاری این بندر در اجرای اصل ۴۴قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار و بهرهبرداری از آن آغاز شد.
بندر فریدونکنار یکی از بنادر شمال کشور است که به لحاظ گسترش روزافزون مبادلات بازرگانی با کشورهای حاشیه دریای خزر با اراضی حدود ۶۰هکتار و با اهداف تجاری در سواحل زیبای مازندران با برخورداری از استعدادهای بسیار مطلوب و جاذبههای بینظیر طبیعی در یکصد کیلومتری بندرنوشهر واقع است.
بندر فریدونکنار از طریق جادههای هراز و فیروزکوه به مرکز کشور مرتبط و عمده فعالیت با اهداف چند منظوره به ویژه با اولویت در تخلیه و بارگیری غلات و کالاهای عمومی در نظر گرفته شده است.
بندر خصوصی فریدونکنار دارای سه اسکله و ظرفیت تخلیه وبارگیری ۷۰۰هزار تن در سال را دارد.
جرثقیل موبایل ساحلی، محوطهای و لیفتراک از تجهیزات خشکی و یدککش فریدونکنار، چراغهای دریایی و علایم کمک ناوبری از تجهیزات دریایی آن است.
این بندر دارای تجهیزات مخابراتی پیشرفته که به تایید سازمان جهانی دریانوردی نیز رسیده است برخوردار میباشد.
از طریق سیستم مخابراتی بندر خصوصی فریدونکنار کلیه اعلامیههای دریانوردی ، مانورهای نظامی ، حفاری و بویهگذاری و همچنین اعلام روزانه وضعیت جوی جنوب دریای خزر برای کلیه کشتیهای خارجی وایرانی انجام میشود.
دریای خزر با وسعتی حدود ۴۳۸هزار کیلومترمربع بزرگترین دریاچه کره زمین به شمار میرود که ۹۹۵کیلومتر از طول سواحل این دریا از خلیج حسنقلی تا آستارا در سواحل استانهای گیلان ، مازندران و گلستان را شامل میشود.
نظر شما